Heb je ook last van pijntjes als je achter de computer zit? Zit je elke dag achter de computer voor je werk? Er is een manier waarbij je minder last krijgt van pijntjes als je aan het werk bent op de computer of laptop. Er bestaat namelijk een mini toetsenbord. Maar wat zijn nou eigenlijk de verschillen tussen een gewoon toetsenbord en een mini toetsenbord?

Verschillen

Een mini toetsenbord is natuurlijk kleiner dan een gewoon toetsenbord. Anders heet het geen mini toetsenbord. Een mini toetsenbord kun je gebruiken voor je laptop. Dan kan je je laptop wat verder weg van jezelf af zetten en het mini toetsenbord gebruiken. Een voordeel van een mini toetsenbord is dat je hem heel gemakkelijk mee kan nemen in je tas. In tegenstelling tot een groot toetsenbord, die zit meestal helemaal vast aan je computer en het is best lastig om een groot toetsenbord mee te nemen in je tas. Ideaal natuurlijk als je vaak op reis moet waarbij je een laptop nodig hebt, of je laptop dagelijks mee moet nemen naar je werk. Nog een voordeel in tegenstelling tot een groot toetsenbord, een mini toetsenbord kan klachten voorkomen in de vingers, handen, onderarmen en schouders. Als je de muis dichtbij je lichaam houdt, voorkomt dit ook klachten. Met het mini toetsenbord hoef je minder ver te naar de muis te grijpen en is dit dus ook beter voor je lichaam en kan je klachten voorkomen. Een mini toetsenbord is ook smaller in vergelijking met een normaal toetsenbord. Ook neemt een mini toetsenbord minder ruimte in beslag. Er bestaat ook een mini toetsenbord dat draadloos is. Op deze manier wordt het nog makkelijker om achter de computer of achter de laptop te werken.

Conclusie

Eigenlijk is een mini toetsenbord beter voor jezelf. Het is makkelijker en beter voor je lichaam.
(Mini)toetsenbord

Ja, ik wil graag informatie!

Gesprekken p/m:*
Bedrijfsnaam:*
Aanhef:
Contactpersoon:*
Telefoon:
E-mail adres:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Ja, ik ontvang graag nieuws en informatie.