Ervaar het gemak om uw telefoon naar een telefoonservice of antwoordservice door te schakelen.

U kunt iedere telefoon doorschakelen

De telefoon doorschakelen is vandaag de dag erg eenvoudig. Met *21 schakelt u uw telefoon direct door. Indien u geen gebruik maakt van ISDN dan kunt u doorschakelen met *210. Ook als u belt via de kabel of VOIP werkt dit meestal het zelfde.

Hoe gaat het in zijn werk?

U toetst eerst *21* (of *210*). Vervolgens toetst u het (mobiele) telefoonnummer in waarnaar u wilt doorschakelen. Sluit af met #. Als u nu wordt gebeld dan wordt de telefoon automatisch doorgeschakeld naar het nummer dat uw heeft ingegeven. De doorschakeling kunt u beƫindigen door #21# in te typen.

Wat zijn de kosten voor doorschakelen?

Het aan- en uitzetten van *21 en *210 is in de meeste gevallen helemaal gratis. Het enige dat u betaalt is het bellen van uw telefoonnummer naar het bestemmingsnummer. Uiteraard betaalt u daarnaast de telefoonservice die uw telefoon beantwoordt.

Vertraagd doorschakelen

Veel telecomproviders bieden ook vertraagd doorschakelen aan. Bij *61 vertraagd doorschakelen, wordt iedere inkomende oproep na ongeveer 5x overgaan, doorgeschakeld naar het telefoonnummer dat u heeft opgegeven. Op die manier heeft u zelf in eerste instantie de mogelijkheid om de telefoon aan te nemen.

Ja, ik wil graag informatie!

Gesprekken p/m:*
Bedrijfsnaam:*
Aanhef:
Contactpersoon:*
Telefoon:
E-mail adres:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Ja, ik ontvang graag nieuws en informatie.