Telefoondienst inschakelen?

Wanneer u slecht bereikbaar bent, kan dat u klanten kosten. Uit ervaring blijkt namelijk dat maar een zeer beperkt aantal bellers een Voicemail bericht inspreekt of terugbelt. Om die reden is het belangrijk dat u te allen tijde bereikbaar bent, zodat u geen opdrachten misloopt. Wanneer u niet altijd in de gelegenheid bent om uw telefoon te beantwoorden en geen secretaresse hebt, kunt u de telefoon doorschakelen naar onze telefoondienst.

Boodschappen aannemen

Telefoonservice Vergelijken Amsterdam werkt eenvoudig en snel en biedt u enorm veel voordelen. Met deze telefoondienst kunt u de telefoon doorschakelen wanneer u wilt. Hierbij is het niet nodig om onze telefoonservice op de hoogte te brengen. Vooraf bespreken wij namelijk nauwkeurig op welke manier waarom de telefoniste uw telefoon beantwoordt en de berichten noteert en doorstuurt. Zodra u de telefoon heeft doorgeschakeld, weten wij precies wat we moeten doen op het moment dat de telefoon gaat. Zo kunt u met één druk op de knop uw telefoon op een professionele manier laten beantwoorden, zonder dat u een telefoniste in dienst hoeft te nemen.

Geheel volgens uw wensen

U kunt van te voren laten weten wat uw wensen zijn, maar ook wanneer u tussentijds de wijze van beantwoorden wilt veranderen, is dat altijd mogelijk. Indien gewenst kunnen de medewerkers van onze telefoondienst ook terugbelafspraken maken en in uw agenda noteren. Wij denken graag met onze klanten mee om zo een complete service op maat te bieden. Dat is prettig voor uw klanten en prettig voor u.

Ervaar de voordelen

Maak vandaag nog een afspraak met onze telefoondienst en ervaar de voordelen van een telefonische antwoord- en agendaservice. Bel of mail ons en wij stellen geheel vrijblijvend een gedetailleerde kostenindicatie voor u op. Wanneer u ons meer informatie over uw bedrijf en uw wensen omtrent de telefoondienst verschaft, kunnen wij de offerte op maat voor u maken.

Ja, ik wil graag informatie!

Gesprekken p/m:*
Bedrijfsnaam:*
Aanhef:
Contactpersoon:*
Telefoon:
E-mail adres:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Ja, ik ontvang graag nieuws en informatie.