Hele dag door bereikbaar

Met een automatische antwoordservice Amsterdam bent u de hele dag door bereikbaar. Op de momenten dat u niet in de gelegenheid bent om uw telefoon te beantwoorden, kunt u deze eenvoudig doorschakelen naar onze antwoordservice. Zo kunt u zorgeloos verder met uw eigen werkzaamheden en hoeft u zich niet druk te maken over het beantwoorden van uw telefoon.

Vriendelijke en professionele antwoordservice

Met de antwoordservice, oftewel telefoonservice, schakelt u de telefoon door op de momenten dat u dat wilt. Zonder van te voren een telefoontje te plegen, kunt u de telefoon gemakkelijk doorschakelen naar een vast telefoonnummer. Onze ervaren medewerkers zullen vriendelijk en professioneel de telefoon aannemen en het gesprek voeren zoals u dat van te voren heeft aangegeven.

Uitwerking van het gesprek

U krijgt van onze antwoordservice in Amsterdam een complete uitwerking van het gesprek, zodat u precies weet met wie er is gesproken en wat er is besproken. U kunt vervolgens contact opnemen met de beller, op het moment dat het u uitkomt.

Ervaar het gemak!

Wilt u ook het gemak van de antwoordservice Amsterdam ervaren? Profiteer dan vandaag nog van onze aantrekkelijke aanbieding. Wij leveren een naar u wens ingerichte antwoordservice eenvoudig en snel. U kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website en via ons telefoonnummer!

Ja, ik wil graag informatie!

Gesprekken p/m:*
Bedrijfsnaam:*
Aanhef:
Contactpersoon:*
Telefoon:
E-mail adres:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Ja, ik ontvang graag nieuws en informatie.