3 voordelen om iedereen in de organisatie een smartphone te geven

Steeds meer organisaties geven hun werknemers een smartphone om bereikbaar te zijn voor dringende zaken. In sommige functies wordt deze smartphone ook dagelijks gebruikt om klanten, relaties of collega’s te bellen. Ook worden deze toestellen gebruikt om te e-mailen of berichten naar elkaar te sturen. Kortom, de smartphone wordt in dit geval als handig communicatiemiddel gebruikt. Echter zijn er nog meer voordelen om iedereen in de organisatie een smartphone te geven. Welke zijn dat?

1. Altijd bereikbaar

Zoals aangegeven is de belangrijkste reden dat iedereen bereikbaar is. Als consultant of buitendienst verkoper gebruik je veelvuldig een toestel om te bellen met klanten, relaties of andere mensen in je netwerk. Sommige werknemers hebben een vaste kantoorfunctie en hebben misschien niet zozeer een smartphone nodig, maar toch is het handig om hen er ook één te geven. Je weet maar nooit waar je een collega voor nodig hebt.

2. Multifunctioneel hulpmiddel

Iedereen weet dat een smartphone ook veel meer kan dan enkel bellen en sms’en. Tegenwoordig gebruiken velen hun toestel om te e-mailen, berichten via applicaties te sturen of zelfs via beeld met elkaar te spreken. Daarnaast is de smartphone ook zeer handig als navigatiesysteem als je onderweg bent, om het laatste nieuws in je vakgebied bij te houden en gewoon te surfen op het internet. Het belangrijkste is wel dat je deze smartphone gebruikt voor werk en niet voor privézaken. De werkgever betaalt immers het zakelijke internetabonnement en vertrouwt erop dat je deze zorgvuldig gebruikt. Maak dus geen misbruik van de situatie!

3. Modern

Niet alleen voor interne zaken is de smartphone dus ontzettend handig, ook voor de buitenwereld is het tegenwoordig ondenkbaar om geen zakelijk toestel in bezit te hebben. Wanneer externe partijen jou met een zakelijke smartphone zien, gaan ze denken dat jouw organisatie ontzettend modern is en dat er goed voor het personeel wordt gezorgd. Zo kom je dus niet alleen zelf goed over, maar fungeer je tegelijkertijd ook als uithangbord voor de organisatie.

Ja, ik wil graag informatie!

Gesprekken p/m:*
Bedrijfsnaam:*
Aanhef:
Contactpersoon:*
Telefoon:
E-mail adres:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Ja, ik ontvang graag nieuws en informatie.