Een tweedehands iPhone wordt vaak vergeleken met een refurbished iPhone. Toch is dit helemaal niet hetzelfde en moeten deze twee echt als apart van elkaar worden gezien. In dit artikel wordt daarom uitgelegd wat een tweedehands iPhone en wat een refurbished iPhone is.

Tweedehands iPhone

Een tweedehands iPhone is een iPhone die je bij een bedrijf of particulier kan aanschaffen en waarmee niets is gedaan. Je koopt de iPhone in een originele staat en bevat hierdoor gebruikssporen. Er kunnen dus krassen of mankementen op de iPhone zitten en de accuduur kan afgenomen zijn, omdat de telefoon gebruikt is.

Een refurbished iPhone

Een refurbished iPhone is telefoon die als tweedehands ingeleverd is bij een bedrijf en vervolgens door dit bedrijf volledig gereviseerd is. De iPhone is hierdoor weer gloednieuw en is niet te onderscheiden van een nieuwe telefoon. De behuizing van de telefoon wordt vervangen, waardoor de iPhone krasvrij is. Ook de batterij wordt vervangen, zodat de accu weer lang mee gaat. De knoppen van de smartphone worden nagekeken en als het nodig is, worden deze vervangen. Daarnaast wordt de telefoon voorzien van de nieuwste software en wordt die van binnen helemaal schoongemaakt.

Verschil tussen refurbished iPhone & tweedehands iPhone

Het grootste verschil tussen deze twee is: een refurbished iPhone is een gloednieuwe telefoon en een tweedehands telefoon is een telefoon die gebruikssporen bevat.

Alle iPhone modellen zijn als tweedehands toestel verkrijgbaar. Het ene model is beter leverbaar dan het andere model. Niet alle modellen van de iPhone zijn verkrijgbaar als refurbished iPhone. Op dit moment kan de iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S en 6 als refurbished iPhone worden aangeschaft. De prijs van een tweedehands iPhone is afhankelijk van de aanbieder, het model en de staat van het toestel. De prijs van een refurbished iPhone is ook afhankelijk van de aanbieder en het model, maar is niet afhankelijk van de staat. Alle refurbished iPhones zijn namelijk in dezelfde staat: gloednieuw.

Ja, ik wil graag informatie!

Gesprekken p/m:*
Bedrijfsnaam:*
Aanhef:
Contactpersoon:*
Telefoon:
E-mail adres:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Ja, ik ontvang graag nieuws en informatie.