Bent u op de hoogte van de werking van een sim only abonnement? Met een sim only abonnement is het relatief eenvoudig om veel geld te besparen. Niet voor niets hebben sim only abonnementen de afgelopen jaar flink aan populariteit gewonnen in Nederland en zijn steeds meer telecomproviders zich gaan richten om dergelijke abonnementen. Een sim only abonnement lijkt sterk op een abonnement met telefoon, met het belangrijkste verschil dat u bij een sim only abonnement geen telefoon krijgt. Dit merkt u in de maandelijkse kosten voor het abonnement, die aanmerkelijk lager liggen dan bij een abonnement met telefoon.

Een sim only abonnement samenstellen

Wanneer u kiest voor een sim only abonnement heeft u een ruime keuze uit verschillende bundels, die u kunt combineren tot een gepersonaliseerd abonnement. Het is nog niet bij iedere telecomprovider mogelijk om uw sim only abonnement zelf samen te stellen, maar het wordt steeds vaker aangeboden. U kiest hierbij eerst het aantal belminuten wat u maandelijks verwacht te verbruiken, vervolgens selecteert u het aantal sms’jes, gevolgd door de hoeveelheid mobiele data. Ook hierin verschilt een sim only abonnement van een abonnement met toestel, waarbij u vaak maar uit een beperkt aantal abonnement kunt kiezen. Het nadeel hieraan is dat u vaak betaalt voor tegoed wat u niet altijd volledig verbruikt. Met een sim only abonnement voorkomt u dit.

Flexibiliteit van sim only abonnementen

Naast het feit dat u het sim only abonnement op voorhand volledig naar eigen wens kan samenstellen, biedt een dergelijk abonnement u ook daarna nog veel flexibiliteit. Zo is het met een sim only abonnement mogelijk om uw bundel(s) na een maand of een paar maanden te verhogen. Het verlagen van bundels is bij vrijwel geen enkele telecomprovider mogelijk. U kunt dus met een kleine bundel beginnen om te kijken hoe dat bevalt. Als blijkt dat u veel te weinig tegoed heeft, kunt u dit al na een maand verhogen. Zo betaalt u altijd alleen voor het tegoed wat u ook daadwerkelijk verbruikt.

Ja, ik wil graag informatie!

Gesprekken p/m:*
Bedrijfsnaam:*
Aanhef:
Contactpersoon:*
Telefoon:
E-mail adres:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Ja, ik ontvang graag nieuws en informatie.