Vijftien jaar geleden waren veel bedrijven enorm in hun nopjes toen ze een traditionele PC op de werkvloer hadden. Informatie hoefde niet meer automatisch verwerkt te worden, maar konden vanaf toen worden ingevoerd op de computer. Jaren daarna hebben steeds meer bedrijven ingezien dat de PC een handig hulpmiddel was en gingen deze als warme broodjes over de toonbank. Door deze automatisering gingen bedrijfsprocessen soepeler verlopen en kwamen er meer banen vrij. Dit was het begin van het digitale tijdperk. Vandaag de dag is een traditionele PC niet meer zo heel bijzonder. Veel organisaties gebruiken namelijk ook andere elektrische apparaten voor hun dagelijkse werkzaamheden. Alleen wat is momenteel het beste apparaat om op te werken? Hier volgen een aantal opties.

Traditionele PC

Omdat velen al jaren op de desktop PC werken, vinden zij het nog steeds fijn om deze te gebruiken. Zij hoeven niet zo nodig op een laptop te werken. Ook gaat de traditionele PC veel langer mee dan elk ander apparaat. Dit komt omdat de desktop uit meerdere onderdelen bestaat en er dus steeds andere dingen vervangen kunnen worden. Wel is het zo dat bedrijven steeds verschillende soorten aanschaffen. Zo kiest de één voor een standaard Windows computer en de ander voor een iMac computer. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren daarin, ongeacht de werkzaamheden die je uitvoert. Het belangrijkste is dat iedereen op een computer werkt waar hij of zij de beste prestaties mee kan leveren.

Laptop

Sinds enkele jaren wordt de laptop ook steeds vaker gebruikt om werkzaamheden mee uit te voeren. Het grote voordeel van dit apparaat is dat je deze overal mee naartoe kunt nemen. Een standaard PC is niet handig om mee te slepen en daarom kiezen velen ervoor om op een laptop te werken. Het hangt natuurlijk ook van je functie af. Indien je veel op pad bent, is het fijner om een laptop bij je te hebben zodat je te allen tijden kunt internetten, belangrijke informatie erbij kunt halen of gewoon een document kunt typen.

Welk apparaat nu beter is hangt af van de functie en de doeleinden. Dit blijft altijd een persoonlijke kwestie en het is aan jouzelf om hier een keuze in te maken. Succes!

Ja, ik wil graag informatie!

Gesprekken p/m:*
Bedrijfsnaam:*
Aanhef:
Contactpersoon:*
Telefoon:
E-mail adres:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Ja, ik ontvang graag nieuws en informatie.