Het aanschaffen van een kwalitatieve telefoon is niet eenvoudig als je een bepaald budget in je hoofd hebt. Een telefoon hoeft niet duur te zijn, je moet echter weten waar je naar op zoek bent. In dit artikel geven we je enkele tips waardoor jij jouw ideale match kunt vinden!

Goedkoop is duurkoop

Wanneer je iemand vraagt met een beperkt budget waar een nieuwe telefoon aan moet voldoen, is een vaak genoemd antwoord: “als er maar Whatsapp op zit”. Dergelijke telefoons zijn al voor circa 50 euro te koop. Zo’n telefoon kampt echter ook met enkele nadelen waar je van tevoren niet zo snel over nadenkt. Het merendeel van deze telefoons heeft namelijk een minimale interne opslagcapaciteit. Deze opslag wordt gebruikt om applicaties op op te slaan. Vaak is er enkel ruimte om 1 of 2 applicaties op te downloaden, waarna het geheugen vol zal zijn. Tevens hebben applicaties regelmatig updates, waardoor de bestanden groter worden. Na verloop van tijd heeft de telefoon dus geen ruimte meer om de update te downloaden, waardoor Whatsapp niet meer kan worden gebruikt. Kies dus niet blind voor het goedkoopste toestel!

Kijk niet enkel naar het merk

De duurste en volgens kenners de beste telefoons, komen van Apple en Samsung. En goedkope telefoons zijn te vinden bij bijvoorbeeld Huawei en LG. Echter hebben Apple en Samsung en vrij uitgebreid assortiment, waardoor er voor ieder wat wils is. Er zijn namelijk ook goedkope Samsungs en Apple’s op de markt, waarbij je ook waar krijgt voor je geld.

Maak gebruik van een vergelijkingssite

Door gebruik te maken van een site waar je alle soorten telefoons kunt vergelijken, kun je nagaan welke telefoons aan jouw eisen voldoen. Ga eerst na wat voor jou belangrijk is aan een telefoon. Hecht je veel waarde aan een camera, de resolutie of bijvoorbeeld de processor? Tevens kun je op een dergelijke site zien waar het toestel het goedkoopst te verkrijgen is.

Ja, ik wil graag informatie!

Gesprekken p/m:*
Bedrijfsnaam:*
Aanhef:
Contactpersoon:*
Telefoon:
E-mail adres:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Ja, ik ontvang graag nieuws en informatie.