Als bedrijf is het erg belangrijk om telefonisch bereikbaar te zijn, zodat klanten, collega’s en partners gemakkelijk contact kunnen opnemen met het bedrijf als dat nodig is. De afgelopen jaren wordt er steeds meer gebruik gemaakt van de smartphone, ook binnen bedrijven. Hieronder worden de voordelen uitgelicht van een zakelijke smartphone.

Flexibel

Smartphones zijn in vergelijking met vaste telefoons erg flexibel. Je kunt je smartphone op (zaken)reis meenemen, daardoor ben je altijd gemakkelijk bereikbaar. Ook voor mensen die niet op kantoor werken, vaak buiten zijn of vaak onderweg zijn is het erg handig om een mobiele zakelijke telefoon te hebben. Het is namelijk erg vervelend als je klanten of collega’s je nodig hebben en je niet bereikbaar bent. De afgelopen jaren is ook het nieuwe werken steeds meer toegenomen, meer mensen werken dagen of dagdelen thuis. Je smartphone kun je gemakkelijk op kantoor gebruiken en meenemen naar huis voor als je thuis werkt. Als je voor je werk regelmatig buiten werkt of onderweg bent, kun je al je gesprekken en e-mails gelijk afhandelen en hoopt het niet op.

Functies

Naast het feit dat je kunt bellen met een smartphone, zijn er nog veel andere functies die een smartphone een stuk handiger maken dan een vaste telefoon. Met je telefoon kun je namelijk ook e-mails afhandelen, videoconferenties organiseren, afspraken inplannen, notities maken en netwerken. Deze functies ondersteunen je werkzaamheden en zorgen ervoor dat je efficiënter kunt werken. Er zijn diverse smartphone abonnementen die geschikt zijn voor bedrijven, vaak kunnen bedrijven korting krijgen als ze meerdere abonnementen afsluiten. Zo kunnen bedrijven er gelijk voor kiezen om al hun medewerkers van smartphones te voorzien om de efficiëntie binnen het bedrijf te verhogen. Daarnaast heeft het ook een positief effect op de medewerkers als zij een smartphone krijgen van het bedrijf.

Ja, ik wil graag informatie!

Gesprekken p/m:*
Bedrijfsnaam:*
Aanhef:
Contactpersoon:*
Telefoon:
E-mail adres:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Ja, ik ontvang graag nieuws en informatie.